....................................................................τηλέγραφος * ειδήσεις & κείμενα για τον Άνθρωπο *
τηλέγραφος < λόγιο ενδογενές δάνειο: γαλλική télégraphe< télé- (< τῆλε) + -graphe ( < γράφω) // σύστημα επικοινωνίας που μεταδίδει γραπτά μηνύματα κωδικοποιημένα με το αλφάβητο Μορς και λειτουργεί με την αποστολή ηλεκτρικών σημάτων μεταξύ δύο σταθμών

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................με καθημερινή ενημέρωση............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάλεσμα των οργανώσεων για απόσυρση του σχεδίου νόμου για τα δασικά οικοσυστήματα

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Διαμαρτυρία Ισπανών ροδακινοπαραγωγών

   KOΣΜΟΣ    

Εκπρόσωποι της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής ένωσης αγροτών της Καταλονίας δηλώνουν πως «δεν θα δεχτούν από την Ε.Ε. να τους λέει τι να κάνουν» τονίζοντας ότι οφείλει να τους αποζημιώσει για τα εισοδήματα που έχασαν.


Μία εργατική ένωση που εκπροσωπεί τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους βοοειδών της Καταλονίας πραγματοποίησε διαμαρτυρία, απαιτώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τους αποζημιώσει για τα έσοδα που χάνονται εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο.
Μια ομάδα περίπου 30 εκπροσώπων της μεγαλύτερης αγροτικής ένωσης της Καταλονίας έκαψαν κιβώτια με ροδάκινα έξω από το κτίριο του δήμου της πόλης Lleida.
«Δεν θα συνεχίζουμε να ανεχόμαστε την Ε.Ε. να μας λέει τι πρέπει να κάνουμε, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε χωράφι. Για μια φορά θα πρέπει να ακούσουν τη φωνή των παραγωγών», δήλωσε ο David Borda εκπρόσωπος της ένωσης.

 _____________
efsyn.gr με πληροφορίες από RT